Even på dansk: Endda, ovenikøbet, selv, ikke engang, uden så meget som eller endnu?

Se forklaringen her
Moderne robotter kan lave mad og vaske op efter sig, hvilket er meget mere, end hvad en teenager kan. Teenagere kan sætte leverpostejen tilbage i køleskabet.

Om ti år vil robotterne være mere intelligente og have flere funktioner. arbejde, der i dag kræver universitetsuddannelse, vil kunne udføres af robotter, og med færre fejl.

Vi tænker ikke altid på, hvor fantastisk menneskets hjerne egentlig er: en simpel ting som at drikke af et fyldt ølglas uden at spilde vil kræve en ret avanceret robot. Men nu kan man man købe en robot til at drikke med, og man kan købe en førerløs bil, så man kan køre hjem bagefter.
foto


Computere kan i dag slå mennesker i skak, IBM-computeren Watson kan vinde i jeopardy. USA's bedste jeopardyspillere kunne den slå, men det skyldes muligvis, at den kan trykke på knappen med lysets hastighed - de allerhurtigste mennesker skal bruge 0,1 sekund på at reagere, og de fleste skal bruge mere.

Jeg drømte i nat, at min chef blev skiftet ud med en robot. Jeg skulle vise den alting på kontoret, og da jeg var færdig, fyrede dem mig uden at sige tak. Jeg havde ladet den op med min pæneste forlængerledning. Jeg fik 2 minutter til at rydde mit skrivebord. Jeg fik min forlængerledning med.